• Pembangkang Terdesak Peralat Siapa Saja Untuk Raih Sokongan

  Published: Monday, 16 April 2018
  A- A+


  Pilihanraya ke 14 menjadi pentas pembongkaran keterlibatan pembangkang memperalatkan individu tertentu bagi tujuan mendapat sokongan daripada pengundi pada PRU13. 

  Bukan setakat itu sahaja, isu fitnah pembangkang turut terdedah bagaimana 40,000 pengundi Bangladesh dan sebagainya sudah terbongkar.

  Kali ini terbongkar yang pembangkang mempergunakan individu lain pada PRU13 dimana berlakunya 'Tsunami Cina' yang mana pihak pembangkang mendapat sokongan kuat daripada kaum Cina.

  Sepertimana pengakuan Pengarah Urusan Kumpulan Supermax Corp Berhad Datuk Seri Stanley Thai menzahirkan kekesalan kerana melibatkan diri dalam PRU13. 

  Semasa mengemukakan permohonan maaf secara rasmi kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib pada sidang media di Kuala Lumpur, Thai berkata beliau terpengaruh dengan propaganda pembangkang dan pembangkang PRU13, dan benar-benar menyesalinya dan sedar bahawa adalah untuk beliau sebagai ahli perniagaan terlibat dalam politik.

  Najib telah merangka dasar politik negara ini dengan teratur dan terperinci agar rakyat yang bernilang agama negara ini menikmti kemakmuran dan kesejahteraan hidup selamanya seperti yang tercatit pada manifesto BN.

  Jangan mudah diperalat pembangkang yang hanya mengguna individu tertentu untuk kepentingan politik mereka yang belum pasti memiliki perancangan yang memberi faedah kepda rakyat Malaysia keseluruhannya.

  Subjects:

 • No Comment to " Pembangkang Terdesak Peralat Siapa Saja Untuk Raih Sokongan "