• Wanita Berjaya Kesan 
40 Adik-beradik Bapa Sama

  Reporter: uMieySurianie
  Published: Tuesday, 20 February 2018
  A- A+

  FLORIDA, Amerika Syarikat – Seorang wanita yang dilahirkan melalui pendermaan sperma berjaya mengesan 40 adik-beradik yang berasal daripada lelaki yang sama.

  Kianni Arroyo, 21, yang berasal dari Orlando dekat sini telah memulakan projek tersebut lima tahun lalu ketika berada di sekolah tinggi. Sejak itu, dia berjaya menemui empat pasangan kembar dan adik-beradik yang menetap sejauh di Australia, New Zealand dan Kanada.

  Arroyo yang bekerja sebagai pelayan merupakan anak paling tua dalam adik-beradik sebapanya dengan paling muda merupakan bayi berusia lima bulan.

  “Saya dibesarkan oleh ibu dan dia sentiasa jujur mengenai fakta bahawa saya lahir daripada sperma yang didermakan. Jadi, saya mahu mengetahui lebih lanjut tentang siapa diri saya dan sama ada mempunyai adik-beradik atau tidak,” katanya kepada portal Metro Online.

  Antara adik-beradik sebapa yang berjaya dijejaki Arroyo ialah Joanna, 20, dari Tampa, Florida yang kemudian menjadi sahabat baiknya. Ia diikuti Maggie dan Meredith dari New Zealand serta Madison, 7, dan kembar, Gracie dan Elijah, 3 dari Australia.

  Malah, Arroyo memberitahu, dia juga pernah bertemu bapa kandungnya sebanyak tiga kali dan menyifatkan lelaki itu seorang yang sangat hebat. 
– Agensi

  Subjects:

 • No Comment to " Wanita Berjaya Kesan 
40 Adik-beradik Bapa Sama "