• Shahrizat Beri Bayangan Sedia Tanding PRU-14

  Reporter: uMieySurianie
  Published: Tuesday, 6 February 2018
  A- A+


  KUALA LUMPUR: Ketua Pergerakan Wanita Umno, Tan Sri Shahrizat Abdul Jalil memberi bayangan bersedia bertanding pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14).

  Bagaimanapun, Shahrizat, yang juga Ketua Wanita Barisan Nasional (BN), berkata segala keputusan terserah kepada pucuk pimpinan parti.

  "Orang politik mesti bersedia untuk segala-galanyanya... terpulang pada Pengerusi (BN) (Datuk Seri Najib Tun Razak)," katanya kepada pemberita selepas majlis penyampaian sumbangan Wanita BN kepada penghuni Pusat Jagaan Warga Emas Selangor King George V Silver Jubilee di sini, Isnin.

  Beliau berkata demikian kepada pemberita ketika diminta mengulas mengenai kesediaannya untuk membuat kemunculan semula pada PRU akan datang.

  Sementara itu, ketika mengulas desas-desus bahawa beliau akan bertanding di Parlimen Sungai Besar, Shahrizat menjawab: "Macam-macam khabar angin saya dengar.

  "Terima kasihlah yang bercakap saya akan bertanding di sana-sini, dalam politik biarlah orang mahu kita. Tapi semuanya terpulang pada bos saya (Najib)," katanya. - Bernama  Subjects:

 • No Comment to " Shahrizat Beri Bayangan Sedia Tanding PRU-14 "