• Ibu Bantu Kekasih Rogol Anaknya

  Reporter: Yusz Man
  Published: Friday, 23 February 2018
  A- A+

  SEORANG wanita durjana yang berulang kali membantu kekasihnya merogol anak perempuannya sejak dia berusia lapan tahun kerana percaya anaknya itu dirasuk syaitan, akhirnya dipenjara selama 14 tahun.

  Celia Beatriz Sosa mula melakukan penganiayaan berkenaan dengan memegang badan anaknya supaya kekasihnya, Sergio Eduardo Gimenez dapat merogol budak itu di rumah mereka di Buenos Aires.

  Kejadian berkenaan berlaku sehingga 2015. Kanak-kanak terbabit kini sudah berusia 17 tahun manakala Sergio pula telah melarikan diri dan sedang diburu oleh Interpol.

  Kesan serangan seksual itu, anaknya mengandung dan telah dihantar ke Paraguay untuk digugurkan kandungan tersebut.

  “Dia (Sergio) selalu mabuk dan saya tidak pernah suka kepada dia. Dia kata ada syaitan dalam badan saya lalu ibu saya mula percaya.

  “Ia (rogol) itu bermula ketika saya berusia lapan tahun di mana ibu saya akan mengejutkan saya dan memberitahu saya perlu melakukan `sesuatu’ dengan lelaki itu. Sudah pasti saya tidak mahu melakukannya,’’ kata anak perempuan Celia dalam satu kenyataan.

  Menurutnya lagi, dia juga sering diingatkan apa yang perlu dilakukan sebelum tidur dan Celia akan memaksa anaknya mengangkang. Celia juga turut memukul anaknya dengan tali pinggang.

  “Saya terpaksa melakukannya. Kadang-kadang sepanjang malam. Kadang kala dia pakai kondom, kadang kala tidak,’’ kata anaknya.

  Remaja itu kemudian memberitahu neneknya dan mereka membuat laporan polis serta bertemu dengan pakar sakit puan dan psikiatrik untuk penilaian. Akhirnya pakar-pakar terbabit mengesahkan cerita anak Celia. – MYNEWSHUB.CC

  Subjects:

 • No Comment to " Ibu Bantu Kekasih Rogol Anaknya "