• Wanita Bogel Mahu Minuman Percuma Jadi Tular

  Reporter: Yusz Man
  Published: Tuesday, 23 January 2018
  A- A+


  SEBUAH kelab malam telah ditutup selepas beberapa wanita sanggup membuka baju dan melondehkan seluar sehingga menampakkan pakaian dalam semata-mata untuk mendapatkan minuman percuma.

  Kejadian yang berlaku di kelab Bellha di Argentina itu dirakamkan secara rahsia dan kini menjadi viral. Bagaimanapun tidak diketahui bila video itu dirakamkan.

  Pemilik kelab Bellha itu dilaporkan mengharamkan pengunjungnya merakamkan aktiviti di dalam kelab tersebut namun video rahsia yang tersebar itu memaparkan beberapa wanita berambut perang membuka baju mereka berhampiran bar.

  Dalam pada itu, setiausaha pihak berkuasa tempatan, Valentin Bustillo berkata, kelab malam berkenaan ditutup kerana lesennya telah mati dan ia perlu diperbarui sebelum boleh dibuka semuka.

  “Video yang dirakamkan oleh pengunjung kelab terbabit juga sudah sampai ke tangan kita. Walaupun tiada laporan secara rasmi dibuat, kami telah memulakan siasatan sendiri.Polis juga akan membantu,’’ kata Valentin.

  Sementara itu media Argentina melaporkan wanita yang dirakamkan berbogel itu adalah bawah umur dan disebabkan keadaan tersebut, kelab malam itu berkemungkinan besar tidak akan dibenarkan beroperasi lagi.

  Selain itu, laporan itu juga menyatakan bahawa amalan menawarkan minuman percuma kepada wanita dengan syarat mereka berbogel, memang telah diamalkan di negara itu.

  Malah terdapat beberapa kes di mana wanita sanggup berbogel dan melakukan seks di depan orang ramai juga dilaporkan berlaku. – MYNEWSHUB.CC

  Subjects:

 • No Comment to " Wanita Bogel Mahu Minuman Percuma Jadi Tular "