• Obses Dengan Angelina Jolie, Wanita Iran Ini Rela Kelihatan Seperti Zombie

  Reporter: Dayyan Mikhail
  Published: Tuesday, 5 December 2017
  A- A+

  Permintaan terhadap pembedahan plastik kini semakin meningkat kerana ramai yang ingin kelihatan seperti selebriti-selebriti pujaan mereka. Sahar Tabar yang berasal daripada Iran ini merupakan salah seorang daripada mereka yang tergolong dalam kategori ini.

  Berusia 19 tahun, Sahar telah dikatakan telah menjalani lebih daripada 50 pembedahan plastik hanya dalam beberapa bulan sahaja untuk kelihatan seperti artis kegemaraannya, Angelina Jolie.

  Dia menjalani beberapa pembedahan hanya untuk kelihatan seperti artis kegemarannya itu.

  Tetapi malangnya, beliau kini lebih dikenali sebagai zombie berbanding Angelina Jolie.

  Sahar juga dilaporkan telah mengamalkan diet yang ketat untuk kelihatan kurus.

  Sahar dilaporkan telah mengamalkan diet yang ketat untuk beberapa bulan hanya kerana untuk mengekalkan berat badannya sebanyak 40 kilogram sahaja. Remaja ini yang hanya mempunyai ketinggian 4.8 kaki dikategorikan mempunyai berat badan yang tidak cukup berada pada paras keadaan yang berbahaya.

  Walaupun Sahar digelar sebagai zombie selepas menjalani pembedahan, dia mempunyai 430 ribu pengikut di laman sosialnya. Namun begitu terdapat perdebatan yang hebat di kalangan pengikut sosial Sahar Tabar, ada yang mengatakan bahawa wajahnya hanya dibedah beberapa kali sahaja dan selebihnya adalah gimik-gimik mekap yang dilakukan dia sendiri kerana dia merupakan jurumekap artis

  Ramai yang meragui wajah Sahar sama ada ianya mekap atau ianya betul-betul daripada pembedahan yang dilakukannya.

  Setakat ini, pembedahan yang dilakukan beliau belum disahkan oleh mana-mana pihak.

  Walaubagaimanapun, sebelum gambar ini tersebar, Sahar ada mengupload gambar wajahnya, daripada gambar tersebut dapat dilihat wajah Sahar yang sebenar selepas pembedahan, tidaklah seperti gambar yang disebarkan oleh media-media sosial.

  Daripada gambar tersebut dapat dilihat hidungnya hanya kelihatan seperti biasa manakala wajahnya pula tidaklah hitam seperti gambar yang terkini, ramai yang mengatakan wajahnya hanyalah dimekap untuk kelihatan seperti zombie. Namun begitu sehingga kini, pembedahan wajahnya belum disahkan oleh mana-mana pihak.-Taikotai.tv

  Subjects:

 • No Comment to " Obses Dengan Angelina Jolie, Wanita Iran Ini Rela Kelihatan Seperti Zombie "