• Hrithik Kalahkan SRK Aktor Terseksi Bollywood

  Reporter: Yusz Man
  Published: Tuesday, 12 December 2017
  A- A+


  MUMBAI – Pelakon tampan, Hrithik Roshan dipilih sebagai aktor paling seksi Bollywood, demikian menurut laporan portal Astro Awani memetik hasil undian laman Bollywoodlife.

  Dengan kemenangannya ini, Hrithik Roshan mengalahkan Shah Rukh Khan sekali gus aktor yang juga dikenali sebagai ‘King Khan’ itu terpaksa akur jatuh ke tempat kedua pula.

  Menerusi undian di laman Bollywoodlife itu, Hritik menjadi pilihan antara 10 nama bintang popular tempatan lain di India khususnya dalam industri filem Bollywood.

  Hrithik berjaya mendapat 42 peratus undian manakala Shah Rukh Khan ketinggalan agak jauh di belakangnya dengan 21 peratus undian.

  Tempat ketiga pula menjadi milik aktor Salman Khan yang kalah tipis kepada Shah Rukh Khan. Beliau mendapat kurang dua peratus undian sahaja daripada ‘King Khan’ itu.

  Namun, menurut laman Bollywoodlife, pemilihan Hrithik memang tidak mengejutkan ramai peminat kerana pelakon berusia 43 tahun tersebut mempunyai segala ‘pakej lengkap’.

  Penampilan hariannya juga sering mendapat pujian pengikut menerusi laman sosial selain kemantapan filem lakonannya yang selalu mendapat kutipan box-office, lapor Astro Awani.

  Selepas Kaabil mendapat kutipan pecah panggung pada 2017, kini peminat sedang menantikan kemunculan Hrithik dalam dua lagi filem terbaharu, iaitu Krissh 4 dan Super 30. – Agensi/Mynewshub.cc

  Subjects:

 • No Comment to " Hrithik Kalahkan SRK Aktor Terseksi Bollywood "