• Warga Emas Maut Ketika Bersetubuh Dengan Pelacur

  Published: Monday, 6 November 2017
  A- A+

  RIAU: Seorang lelaki berusia 62 tahun maut selepas dikatakan terlalu ghairah melakukan hubungan seks dengan seorang pelacur di sebuah hotel bajet di bandar Pekanbaru, di sini, Jumaat lalu.

  Dalam kejadian kira-kira jam 11.25 pagi waktu tempatan itu, Saridin Sinaga, 62, mati dalam keadaan berbogel di atas badan pelacur wanita berusia 35 tahun yang dikenali sebagai Yuni.

  Menurut portal Metrosahan.com, pelacur wanita itu pada mulanya telah memperingatkan mangsa agar tidak melakukanya seks kerana mereka telah melakukan aktiviti itu sebanyak enam kali.

  Namun pada ‘pusingan ke tujuh’, Saridin dikatakan mengadu kekejangan pada bahagian kaki sebelum rebah tidak sedarkan secara tiba-tiba di atas badan wanita itu.

  “Kira-kira 15 minit ketika melakukan seks, dia tersungkur, kemudian matanya memandang ke atas dan suaranya seperti orang yang sedang berdengkur,” kata Yuni.

  Melihatkan mangsa yang tersungkur tidak sedarkan diri, wanita itu terus panik dan segera memaklumkan pihak hotel yang kemudian menghubungi ambulans untuk bantuan kecemasan.

  Pihak Polis Daerah Tanah Rendah yang menerima panggilan dari pihak hotel terus ke lokasi kejadian dan mendapati mangsa yang tidak berpakaian sudah meninggal dunia.

  “Mangsa disahkan sudah meninggal dunia ketika diperiksa kakitangan perubatan. Bagaimanapun, punca kematian masih sedang disiasat,” katas seorang jurucakap polis Tanah Rendah.

  Turut ditemui dalam bilik hotel berkenaan dua botol Bir hitam dan sebuah telefon bimbit.

  Menurut yuni,mereka sudah beberapa kali melakukan hubungan seks sejak berkenalan tiga bulan lalu di sebuah warung kopi. – MYNEWSHUB.CC

  Subjects:

 • No Comment to " Warga Emas Maut Ketika Bersetubuh Dengan Pelacur "