• Lelaki Rakam Bagaimana Aktiviti Pelacuran Di Sebuah Hotel Terkemuka Dijalankan

  Reporter: Dayyan Mikhail
  Published: Tuesday, 7 November 2017
  A- A+

  Selain terkenal di kalangan wanita sebagai syurga membeli-belah di Mangga Dua dan Tanah Abang, Jakarta turut terkenal di kalangan pengunjung lelaki sebagai syurga hiburan.

  Meskipun tidak sepopular destinasi-destinasi lain seperti Dannok di Thailand atau pun Batam di Kepulauan Riau, Jakarta sebenarnya memiliki beberapa tempat yang sememangnya menjadi port yang terkenal di kalangan lelaki berhidung belang.

  Hotel-hotel besar seperti Hotel Alexis dan Hotel Classic yang terletak di Jakarta Utara ini sememangnya menjadi destinasi yang wajib dikunjungi sekirang berkunjung ke bandar metropolis ini.

  Meskipun lokasinya yang terletak berjauhan daripada tempat tarikan yang lain, ‘pusat kesihatan’ yang terletak di tingkat 7 di Hotel Alexis ini sudah cukup untuk dijadikan tarikan utama untuk menarik pengunjung untuk tinggal di hotel itu.

  Spa mewah itu memuatkan sebuah bilik menukar pakaian, bilik-bilik urut dan juga sebuah bar yang dilengkap dengan deretan sofa berwarna-warni.

  Selain itu, terdapat tiga buah kolam angsa atau swanpool yang berisi air penuh. Satu kolam besar berisi air dingin dan dua kolam kecil berisi air panas. Di samping kolam terdapat ruang sauna dan steam.-taikotai.tv

  Subjects:

 • No Comment to " Lelaki Rakam Bagaimana Aktiviti Pelacuran Di Sebuah Hotel Terkemuka Dijalankan "