• Makmal Siasat Siapa Bocorkan Maklumat Kehamilan Siti Nurhaliza

  Reporter: uMieySurianie
  Published: Wednesday, 26 July 2017
  A- A+


  Menerusi laporan mStar online, sebuah pusat perubatan dan pihak makmal yang menjalankan ujian terhadap sample darah kononnya milik individu bernama Siti Nurhaliza Tarudin akan menyiasat bagaimana maklumat berhubung kehamilan itu bocor.

  Pihak berkenaan dikatakan terkejut apabila berita kehamilan tersebut mula dibincangkan di media sosial selain peminat mula mengucapkan tahniah kepada penyanyi Siti Nurhaliza.

  Difahamkan, satu sample darah individu yang dicatatkan atas nama ‘Siti Nurhaliza Tarudin’ telah dihantar ke sebuah makmal patalogi dan klinikal di Petaling Jaya pada Isnin lalu oleh sebuah hospital.

  Bagaimanapun tidak dipastikan sama ada nama berkenaan merujuk kepada penyanyi Siti Nurhaliza atau pun individu lain.

  Berdasarkan ujian makmal dan laporan pemeriksaan terhadap sample atas nama berkenaan, individu itu dikatakan hamil antara empat dan lima minggu.

  Dalam pada itu suami kepada Siti Nurhaliza iaitu Datuk Seri Khalid Mohd. Jiwa dalam satu kenyataan kepada akhbar Kosmo pada Rabu meminta spekulasi berhubung berita itu dihentikan.

  Katanya, selama 11 tahun bernikah pihaknya memang inginkan anak dan meminta semua pihak berdoa untuk tujuan itu.

  Pada 1 Disember 2015, Siti Nurhaliza berkongsi rasa sedihnya dengan peminat selepas dia mengalami keguguran pada kandungannya yang ketika itu baru berusia dua bulan. - MD

  Subjects:

 • No Comment to " Makmal Siasat Siapa Bocorkan Maklumat Kehamilan Siti Nurhaliza "