• Video: Baby Ira Tak Nak Lelaki Telinga Capang

    Published: Monday, 17 April 2017
    A- A+

    BAGAI tidak mengenal erti serik, gadis yang dikenali sebagai “Baby Ira” di media sosial sekali lagi memuat naik video bikin panas namun kali ini dia membuat kenyataan terbaharu.

    Menerusi rakaman video berdurasi 40 saat, dia mendakwa lelaki yang memiliki telinga yang lebih besar iaitu telinga capang menurutnya adalah sangat hodoh bagaikan telinga seekor kelawar.

    “Aku tak suka lelaki telinga capang sebab…semalam masa aku nak balik aku nampak lelaki telinga capang tinggi dah macam sayap kelawar beb.

    “And plus aku semak gila tengok lelaki-lelaki telinga capang sebab telinga dia macam sign boat (signboard),” ujarnya.

    Seperti video terdahulu, gadis ini tetap menggenakan pakaian yang serba seksi dan tidak berasa segan menggeluarkan kenyataan bebal kepada umum, membuatkan dia sekali lagi dikecam habis-habisan oleh netizen.

    Ada yang memaki hamun malah tidak kurang juga merasakan gadis ini sangat melucukan.

    Tidak kurang juga menyatakan bahawa gadis ini sengaja mencari populariti murahan semata-mata ingin mendapatkan follower untuk tujuan perniagaan alat kosmetik di masa hadapan.

    “Boleh tak jangan nak cari publisiti murahan, semata-mata nak ‘up’ kat laman sosial. Sudah-sudah la nak produce sorang lagi macam King Coco, sudah-sudah la nak jadi artis laman sosial,” kata Syira Tajuddin.

    “Just because nak up kat mata orang sampai pakai baju tak cukup kain, kalau dah tak suka dok diam sudah la, bukan dia (lelaki capang) kacau awak pun dik, dia pun tak minta dilahirkan camtu,” nasihat Adam Daniel.

    “Please dik, jangan cari modal nak naikan diri sendiri sampai perlu memperkotak-katikkan ciptaan Allah,” kata Fateh Marzuki. – MYNEWSHUB.CC

    Subjects:

  • No Comment to " Video: Baby Ira Tak Nak Lelaki Telinga Capang "