• Janna Nick Kongsi Gambar Rumah Baru Di Instagram

  Reporter: uMieySurianie
  Published: Wednesday, 19 April 2017
  A- A+


  Pelakon, Janna Nick berkongsi rasa teruja selepas dapat merealisasikan impian membeli kediaman sendiri pada usia 21 tahun.

  Pemilik nama penuh, Nurul Jannah Muner itu berkata, keinginan berbelanja benda tidak penting diketepikan semata-mata ingin mencapai cita-cita membeli aset sebagai pelaburan masa depan.

  "Alhamdulillah saya berjaya menunaikan hasrat membeli rumah pada usia 21 tahun, sekali gus merealisasikan matlamat sejak mula berkecimpung dalam bidang seni. Tipulah jika tiada keinginan berbelanja, namun nafsu itu dapat dikawal.

  "Saya memuat naik gambar di Instagram bukanlah untuk menunjuk-nunjuk, sebaliknya menyuntik semangat kepada rakan sebaya lain bekerja lebih keras demi mencapai impian. Usah mengikut gaya berbelanja boros, sebaliknya fokus untuk mengumpul aset.

  "Terima kasih kepada peminat, penggiat seni dan media yang membantu saya merealisasikan impian ini.

  Tanpa sokongan semua pihak, saya tidak mungkin mampu meraih sasaran ini," katanya kepada BH Online.

  Bercerita mengenai perjalanan kerjaya, Janna memaklumkan masih terikat dengan penggambaran drama rantaian Dia yang menyaksikan gandingannya dengan pelakon Indonesia, Irwansyah selaku teraju utama.

  "Buat masa ini fokus diberikan sepenuhnya terhadap Dia yang juga hasil kerjasama Malaysia dan Indonesia membabitkan sebanyak 60 episod, karya Eoon Shuhaini," katanya. - BH

  Subjects:

 • No Comment to " Janna Nick Kongsi Gambar Rumah Baru Di Instagram "