• Pelakon Lucah ‘Foursome In Chengdu’ Dipenjara

  Reporter: Yusz Man
  Published: Tuesday, 29 November 2016
  A- A+

  SEORANG gadis yang dikenali dengan nama ‘Sherry Gun’ telah dipenjarakan selama empat tahun selepas menyiarkan video lucah bertajuk ‘Foursome in Chengdu’ menerusi live-streaming. Video itu kemudiannya tersebar meluas di China.

  Sherry berbuat demikian dengan merakamkan aksi lucah berkenaan bersama seorang wanita dan dua lelaki, dalam usaha menarik lebih ramai orang untuk menonton perniagaan live-streaming yang dijalankannya.

  Video selama dua minit itu menjadi viral pada Mac lalu dengan ayat ‘foursome in Chengdu’ menjadi popular dalam carian di internet.

  Ia kemudiannya berjaya menarik perhatian pasukan keselamatan internet dan mereka telah melancarkan siasatan dengan segera. Hasilnya pihak berkuasa mengenalpasti salah seorang wanita dalam video itu adalah Sherry Gun.

  Sherry Gun bekerja sebagai pengacara dalam talian dan merekodkan aktiviti harian menerusi media sosial dan aplikasi telefon. Dia mempunyai 40,000 peminat.

  Selepas ditangkap, identitinya dikenalpasti dan nama sebenar Sherry Gun adalah Lin, yang berasal dari bandar Deyang tetapi menetap di Chengdu.

  Turut ditangkap ialah dua rakan Sherry Gun yang melakonkan aksi lucah berkenaan. Mereka berusia bawah 22 tahun dan berasal dari keluarga kaya. – Mynewshub.cc

  Subjects:

 • No Comment to " Pelakon Lucah ‘Foursome In Chengdu’ Dipenjara "