• Jururawat Dirogol Bergilir-gilir

    Published: Monday, 24 October 2016
    A- A+

    KAPIT – Keseronokan seorang jururawat muda berhibur dengan dua kenalan lelaki yang baru dikenali di sebuah pusat karaoke berakhir dengan dia dibuang di tepi jalan di kawasan perindustrian Bleteh selepas dipercayai dirogol secara bergilir-gilir.

    Semasa ditemui pada pukul 6.30 pagi kelmarin, jururawat desa di sebuah pusat kesihatan di daerah ini dalam keadaan terbaring separuh bogel dan tidak sedarkan diri dipercayai kerana terlalu mabuk.

    Penemuan mangsa yang ber­usia 22 tahun itu menimbulkan perhatian orang ramai yang lalu-lalang di kawasan perindustrian tersebut.

    Ketua Polis Daerah Kapit, Deputi Superintendan Freedy Bian berkata, sebelum ke­jadian, mangsa di­kata­kan berhibur ber­sama dua kenalan lelaki yang baru dikenali di sebuah pusat karaoke di sini.

    Bagaimanapun, me­nurut beliau, selepas berhibur di dua buah pusat karaoke pada malam sama, mangsa kemudian dipercayai diperkosa oleh kedua-dua kenalannya yang dikatakan pekerja kilang.

    “Selepas dinodai mangsa di­percayai sengaja ditinggalkan di tepi jalan dalam keadaan separuh bogel dan tidak sedarkan diri,” kata beliau ketika dihubungi Kosmo! di sini semalam. - Kosmo!
  • 39 comments to ''Jururawat Dirogol Bergilir-gilir"

    ADD COMMENT
    1. well women stop drink alcohol

      ReplyDelete
    2. Stop drinking alcohol with men

      ReplyDelete
    3. Bikin takut betul. Apa mau jadi sama dunia skrg ni. Hati2 lah k dear girlss..

      ReplyDelete
      Replies
      1. Dunia tidak bersalah joe... isi dunia tue yang melampaui batasnya joe...

        Delete
      2. Dunia tidak bersalah joe.. dunia tidak pernah bersalah...

        Delete
    4. Alamak. Kan dah bawa padah.. Baru kenal then siap ambil alkohol pulak tu :'( ohh women, please be careful.

      ReplyDelete
    5. Sendiri cari penyakit.. x berfikir panjang sebelum bertindak.. bodoh.. kesian mak bapak.. hrp kisah ini jadi pengajaran kpd yg lain

      ReplyDelete
    6. Berhibur ya blh..tp,agak²lah siapa dgn kita berhibur..kalau dh dgn org yg x dikenali,beginilah jdnnya..
      Semoga pelaku dpt ditangkap..
      Jdkan pengajaran.
      #peace

      ReplyDelete
    7. Sebab tu arak tu haram...

      ReplyDelete
      Replies
      1. you're mocking my happiness

        Delete
    8. Cuba jangan jadi victim blamer..
      Kalau perempuan tu di bagi pil dalam minuman, walau air biasa pun boleh tidak sedarkan diri. Hairan saya orang sekarang.
      To the nurse, harap2 kau dapat bersabar dan kembali sihat.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Dua2 pihak salah.. the nurse tidak peka dengan bahaya yang ada bila meminum alkohol.. the men tiada sifat gentleman

        Delete
      2. Perogol lelaki mmg salah,tp prmpuan tu ada pilihan untuk ending cerita tu untuk cara bagus or x..pilihan satu,kalau mmg kenja mau make love,cakap trus terang,lelaki xpyh dminta pun mmg mahu.tp keputusan pd prempuan,kalau dia minta bgs2 ckp teus terang dgn lelaki tu mna ada dia akn dpt ending buruk mcmni.sama2 sedap..pilihan kdua,klu kmu tahu kmu prmpuan yg masih bgs n blm dtebuk,jgn laa kluar dgn lelaki yg bru dkenal,sorg2 lagi..skuat mana pn iman laki tu klu dh dgn pmpuan mmg akn dhasut setan juga.lelaki merogol mmg salah,tp ending cerita samada bagus or x,tletak pd prempuan.so ingtlh pmpuan,klu dh gatal,bagitahu trus terang..klu xgatal,jgn mngada2 kluar sbrg2 dgn org bru dkenali,lbh2 lagi bsorangan

        Delete
      3. Perogol lelaki mmg salah,tp prmpuan tu ada pilihan untuk ending cerita tu untuk cara bagus or x..pilihan satu,kalau mmg kenja mau make love,cakap trus terang,lelaki xpyh dminta pun mmg mahu.tp keputusan pd prempuan,kalau dia minta bgs2 ckp teus terang dgn lelaki tu mna ada dia akn dpt ending buruk mcmni.sama2 sedap..pilihan kdua,klu kmu tahu kmu prmpuan yg masih bgs n blm dtebuk,jgn laa kluar dgn lelaki yg bru dkenal,sorg2 lagi..skuat mana pn iman laki tu klu dh dgn pmpuan mmg akn dhasut setan juga.lelaki merogol mmg salah,tp ending cerita samada bagus or x,tletak pd prempuan.so ingtlh pmpuan,klu dh gatal,bagitahu trus terang..klu xgatal,jgn mngada2 kluar sbrg2 dgn org bru dkenali,lbh2 lagi bsorangan

        Delete
    9. Pekerja kilang pun nak layan?

      ReplyDelete
    10. Tulah, kena sntiasa beringat. Jgn percaya sngt dgn org. Sbgai prmpuan juga kena tau, bnde ni tk prlu diajar utk ke skian kli. Dri kcil memang tlah dididik, sesal kemudian tiada erti siakkk .. Nilah mnsia akhir zaman. Dah trhantuk bru mengadah.

      ReplyDelete
    11. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    12. Mana jg dia tau kan, ni lah d katakan malang x berbau.. utk pgajaran buat semua jg, jgn prcaya sangat dgn org yg bru kenal, kta x tau apa dlm otak dorg, x kira lah org tu tua kah, muda, budak2, llaki atau prempuan, just be extra careful lah..

      ReplyDelete
    13. She was doing the wrong thing with the wrong people at the wrong place and the wrong time. It was a painful and dangerous lesson. What ever she did, those two mad "animals" has no right to do that to her.

      ReplyDelete
    14. A bad day for her. Be careful girls out there

      ReplyDelete
    15. WWW. MANTAPQQ .COM ::
      Telah Hadir Situs Judi Kartu Online Eksklusif dan Berkelas
      memberikan pelayanan yang membuat anda semua nyaman.
      Bonus Yang Disediakan Dari MANTAPQQ
      >BONUS ROLLINGAN 0.3% Dibagikan Setiap SEMINGGU 1x !!
      >BONUS REFFERAL 15%
      DAN ADA TAMBAHAN BONUS ESTRA
      Dengan Minimal Deposit IDR 20.000,- Anda Sudah Dapat Bermain,
      Permainan FairPlay 100% Tanpa Robot, Player vs Player
      Play For Win Guys, Fairplay !!
      http://www.mantapqq.com/?ref=12345oke

      ReplyDelete
    16. dah la baru kenal,d tempat yg salah lgi....be care girl's ...rambut sama hitam,hati lain-lain

      ReplyDelete
    17. dah la baru kenal,di tempat yg salah di bawa pengaruh alkohol lgi....be carefully girls.... rambut sama hitam tapi hati lain-lain

      ReplyDelete
    18. dah la baru kenal,di tempat yg salah di bawa pengaruh alkohol lgi....be carefully girls.... rambut sama hitam tapi hati lain-lain

      ReplyDelete
    19. dah la baru kenal,di tempat yg salah,di bawa pengaruh alkohol lgi....be carefully girls....rambut sama hitam tapi hati lain-lain

      ReplyDelete
    20. dah la baru kenal,di tempat yg salah,di bawa pengaruh alkohol lgi....be carefully girls....rambut sama hitam tapi hati lain-lain

      ReplyDelete
    21. Apa2 pun dlm pergaulan mesti ada batas.jgn mudah percaya dan rapat dengan org yg tidak dikenali.

      ReplyDelete
    22. Layan jantan ini jadinya. Baik didepan jadi buaya dibelakang.

      ReplyDelete
    23. Agree that she shall be careful when hang out but the fault shall be on the rapists right? Who ever told you that you can rape someone who is drunk?

      ReplyDelete
    24. Stop drinking alcohol

      ReplyDelete
    25. Apa.kau rasa oren

      ReplyDelete
    26. Kesian d perlakukan mcm ni.......memang tiada hati dan perasaan langsung

      ReplyDelete
    27. Xheran pon..maybe dia memang sda merelakannya sebab sebelum dia bt tu dia ble fkir ma..kematangan menuntun jalan kehidupan sebenarnya.sehinggaoan kita ble berfikir mana yang baik mana yang xbaik.

      ReplyDelete
    28. xpyh maki2 org bodoh lah. nnt kena kt anak ko pulak ke cucu ko pulak wahai pemaki org lain kt atas. ini tiru sifat org semenanjung yg suka maki2. semua org mereka nk maki hamun..dr pemimpin smpai org yg jd mangsa jenayah.. keje mau maki hamun sje.!
      lbih bgus doakn dia jd bagus.

      smuga mngsa lbih berhati2 dn jgn lg mudah ikut org yg xdikenali.jauhi minuman keras boleh mengubah fikiran utk dirosakkan.

      ReplyDelete
    29. Minum arak adalah satu daripada dosa besar.

      ReplyDelete
    30. Nasi dh Jadi bubur...Dh berlaku Dan berlalu...Tk guna nk dikesalkn,..Walaupun pahit..ditelan juga...Semoga Jadi pengajaran....kuatkn Iman utk hadapi kehidupan YG Akan datang. To girl.....

      ReplyDelete
    31. cerita sex di kehidupan harian berpisah tiada. kan sayang bahagian bawah tu dah kelonggaran akibat x pandai jaga diri

      ReplyDelete